De Lekkerste Aspergesalade

met champignons

1- Meng de helft van de tijm door 4 el olie. Laat de asperges en champignons hierin minimaal 30 min. marineren. 2- Meng de rest van de tijm met 4 el olie en de balsamicoazijn. 3- Rijg de champignons aan de sat├ęprikkers en gril ze op de barbecue in 8 min. gaar. Leg na 3 min. de asperges erbij, dwars op het rooster van de barbecue. Laat de champignons even afkoelen en haal ze van de prikkers. 4- Meng de nog warme asperges en champignons met de tijm-balsamicodressing en mozzarellabolletjes. Bestrooi met de kaas. Lekker met pain campagnard (brood).





Ingredi├źnten

1 bakje verse tijm ((15 g), alleen de blaadjes) 8 el olijfolie 1 bos groene asperges ((500 g), onderste 2 cm verwijderd) 1 bakje kastanjechampignons ((250 g), steeltjes verwijderd) 2 el balsamicoazijn 1 zakje mozzarella (mini (kaas, 150 g)) 100 g Parmezaanse kaas (geschaafd)



Lekker Eten & Recepten

Het is erg leuk om uw gezin iets anders voor te schotelen als de standaard maaltijden, uw gasten te verrassen, romantisch te dineren of om gewoon gezellig samen uitgebreid te koken. Als u denkt dat koken niet voor u is weggelegd, dan is het zeker de moeite waard om door de recepten heen te bladeren. Uw gasten zullen versteld staan van u en uw maaltijd. Heeft u een specifiek gerecht dat u niet kunt vinden dan kunt u gebruik maken van de zoekbalk.








Voedingswaarden

(per eenpersoonsportie).


- Energie 295 kcal - Eiwit 7 g - Koolhydraten 27 g - Vet 17 g waarvan verzadigd 8 g natrium 20 mg vezels 4 g




De Lekkerste Gerechten